0 продукт(а) - 0,00лв.
Кошницата е празна!

Затвори
 

Тиган Солинген Ilag Granitec 28см, модел K2

Марка: Carl Schmidt Sohn
Код на продукта: ТК2-28     |    Наличност: В наличност

Carl Schmidt Sohn

0 отзива

Цена: 58,00лв.

Брой:
- +

 Безплатна доставка в цялата страна за поръчки над 60лв.

Връщане в срок от 30 дни

Тиган Солинген Ilag Granitec 28см, модел K2. Тиганът модел К2 е изработен от алуминиева отливка. Алуминия има свойството да разпределя и акумулира топлината по целия обем на съда. Висококачественото покритие Granitec прави тигана един от най-предпочитаните съдове в кухнята.Незалепващото покритие прави по детски лесно приготвянето и на най- деликатните храни. Ilag Granitec е многослойно,подсилено керамично,устойчиво на надраскване незалепващо покритие. Гранита създава много добър визуален ефект.

Керамичното покритието е тествано и отговаря на всички изисквания на TUV/LGA  и е номинирано с оценка  GOOD. С този тиган можете да приготвяте храна дори със съвсем малко мазнина. Може да го използвате и като грил тиган, като преди да загреете котлона намазните леко дъното. С незалепващото покритие, можете да правите страхотни палачинки .Съдът може да се нагрее до 230 градуса, а за кратко дори и до 250 градуса. Никога не загрявайте празен тиган, особено с индукционен котлон. Критичните температури бързо могат да бъдат достигнати. Прегряването води до промяна цвета на покритието, намаляване на ефекта незалепване на храната по съда, разделяне на покритието.

Тиган К2 е годен за всички видове котлони,включително и индукционни.  В допълнение, тази висококачествена серия алуминиеви тигани предлага много равномерно разпределение на топлината. Препоръчва се миенето да става на ръка с меки миещи препарати. Избягвайте употребата на абразивни и агресивни препарати. 

Детайлно описание:

  • лят алуминий
  • Ергономична дръжка
  • Висококачествено незалепващо покритие Ilag Granitec
  • Подходящ за всички източници на топлина, включително индукция

Carl Schmidt Sohn

Аргос - Доставка и продажба на нови стоки внос от Германия