0 продукт(а) - 0,00лв.
Кошницата е празна!

Затвори
 

Тиган Солинген Ilag Granitec 24см, модел K2

Марка: Carl Schmidt Sohn
Код на продукта: ТК2-24     |    Наличност: В наличност

Carl Schmidt Sohn

0 отзива

Цена: 48,00лв.

Брой:
- +

 Безплатна доставка в цялата страна за поръчки над 60лв.

Връщане в срок от 30 дни

Тиган Солинген модел К2, с покритие Ilag Granitec, диаметър 24 см. Тиганът Солинген модел К2 е изработен от алуминиева отливка. Алуминия има свойството да разпределя и акумулира топлината по целия обем на съда. Висококачественото покритие Granitec прави тигана един от най-предпочитаните съдове в кухнята.Незалепващото покритие прави по детски лесно приготвянето и на най- деликатните  храни.

Ilag Granitec е многослойно, подсилено керамично, устойчиво на надраскване незалепващо покритие. Гранита създава много добър визуален ефект. Покритието е тествано и отговаря на всички изисквания на TUV/LGA и е номинирано с оценка GOOD. Никога не загрявайте празен тиган, особено с индукционен котлон.Критичните температури бързо могат да бъдат достигнати. Прегряването води до промяна цвета на покритието,намаляване на ефекта незалепване на храната по съда,разделяне на покритието.

Съдът може да се нагрее до 230 градуса, а за кратко дори и до 250 градуса. С него можете да приготвите храна дори със съвсем малко мазнина. Може да го използвате и като грил тиган,като преди да го загреете на котлона намазните леко дъното.С него правите страхотни палачинки. К2 тиганът е годен за всички видове котлони, включително и индукционни. Препоръчва се миенето да става на ръка с меки миещи препарати.Избягвайте употребата на абразивни и агресивни препарати. В допълнение, тази висококачествена серия алуминиеви тигани предлага много равномерно  разпределение на топлината.

Детайлно описание:

  • лят алуминий
  • Ергономична дръжка
  • Висококачествено незалепващо покритие Ilag Granitec
  • Подходящ за всички източници на топлина, включително индукция

Аргос - Доставка и продажба на нови стоки внос от Германия